top of page

Media Platoon realiseert creatieve strategieën, relevante middelen en impactvolle uitingen die afstanden overbruggen, relaties verdiepen en blijvende verbindingen creëren. 

Een authentieke en relevante boodschap overbrugt de afstand tussen uw merk, uw klanten en uw medewerkers. Het draagt bij aan hoe klanten uw merk en de producten ervaren en medewerkers zich verbinden aan de organisatie. 

Relaties zijn
de basis

Om tot merkvoorkeur en waardevolle transactie te komen is het verdiepen en verbeteren van relaties essentieel. Tussen bedrijven en de klanten die er producten of diensten kopen en tussen organisaties en de medewerkers die er werken.

>> Media Platoon | Paul Veld

Een oprechte, langdurige en waardevolle relatie realiseer je niet op basis van rationele en economische argumenten. Wel op basis van authenticiteit, energie en merkbeleving. Belangrijke uitgangspunten van onze oplossingen. 

Onze media en communicatie oplossingen zijn het meest effectief als ze bestaan uit een combinatie van middelen die elkaar aanvullen en versterken. Een dynamische en samenhangende ‘experience’ waarbij het geheel veel sterker is dan alle losse delen afzonderlijk.

Jeff Perron

Brand Manager TomTom international BV

Paul consistently delivers great campaigns. What stands out the most is his deep understanding of the consumer mind and his relentless quest to find the right insight, even if that means to challenge the client’s belief. It's a pleasure to work with such a dedicated professional.

Please reload

bottom of page