top of page

Na mijn opleiding aan de Nederlandse Film & Televisie Academie heb ik zestien jaar in de filmindustrie gewerkt aan vele nationale en internationale producties. In het jaar 2000 heb ik me als cross [X]media regisseur en producent gespecialiseerd in het breed en geïntegreerd inzetten van [nieuwe] media. Dit onder de naam, Paul Veld Xmedia.

Media Platoon

In 2006 heb ik Media Platoon opgericht en ontwikkel en implementeer ik media en communicatie concepten, strategieën en producties met een partnernetwerk van ervaren multidisciplinaire specialisten. Hierbij ben ik het centrale creatieve en financiële aanspreekpunt voor zowel de klant als alle betrokken partijen. 

Media Platoon - Paul Veld

Ik ben specialist in het vertalen van propositie en boodschap naar creatieve strategieën en media- en communicatieproducties. Met name richt ik me op bedrijven, initiatieven en organisaties die relevant willen zijn voor hun klanten, medewerkers en stakeholders en nieuwe concepten voor betekenisvolle diensten en producten willen realiseren.

Opdrachtgevers
Media Platoon werkt voor merken, organisaties, overheden en [mkb] bedrijven zoals:
TomTom International, Albert Heijn, Ahold, WE Fashion Europe, KLM, Auping, E-bike2work, Gemeente Den Haag, Eneco Energie, Hembrug Happening Festival, Replay Fashion Italy, Provincie Noord-Holland, KPN, Schiphol Airport, Eneco energie, Nederlandse Rode Kruis, AHtogo, Mojo/Heineken Music Hall, Red Bull, Sensonate.nl, Ter Beke food, Pentascope, Philips, UMCG, Solar Team Eindhoven, AHtogo.

 

Ook werkt Media Platoon voor reclame-, design-, en communicatiebureaus zoals o.a.: TBWA\NEBOKO, Proof, Red Chocolate, OQTOO, Fabrique [merken, design & interactie], DDB & Tribal, Red to be Blue, DST experience etc.. 

https://www.mediaplatoon.com

OQTOO IM

Sinds 2019 ben ik partner van OQTOO IM (Immersive Media). Samen met eigenaar Ben Willems, ontwikkel, begeleid en regisseer ik communicatietrajecten, digitale platformen en impactstrategieën met als doel om op een creatieve manier communicatie én interactie te realiseren en impact te creëren. Zo hebben we in samenwerking met het netwerk ‘De Sensatie van een Goed Leven’ het platform Sensonate.nl ontwikkeld. Tevens zijn we een impactcampagne aan het initiëren rondom het onderwerp van de documentaire ‘My Journey For Education’ van Merlijn Goldsack, de film die we hebben geproduceerd en inhoudelijk hebben begeleid.

www.oqtoo.nl

Overstekend Wild

Media Platoon is lid van Overstekend Wild. Een tribe van meer dan 50 samenwerkende specialisten, bureaus en zelfstandige professionals uit het strategische, creatieve en digitale domein. Multidisciplinaire kracht met innovatie, communicatie en waardecreatie als gezamenlijke noemer die samenwerken in het realiseren van ‘transformaties van betekenis’. ​Binnen OW ben ik specialist in het vertalen van propositie en boodschap naar creatieve strategieën, communicatie en media. Tevens ben ik sparringpartner voor opdrachtgevers en begeleid ze essenties te raken en betekenis en waarde te creëren.

www.overstekend-wild.nl

SDA-NOW

Sinds 2021 richt ik mij op het ontwikkelen en in de markt zetten van Sustainable Development Action - NOW. Het activatieprogramma met applied game "The Hero's Journey' dat bedrijven helpt duurzaam te ondernemen en maatschappelijke organisaties en overheden begeleidt bij het aanpakken van sociaal maatschappelijke thema's. Ons activatieprogramma is leuk, inspirerend en effectief. Het zet deelnemers in beweging om hun duurzame doelen te realiseren, met de Sustainable Development Goals als kompas.
https://sdanow.nl

bottom of page