Na mijn opleiding aan de Nederlandse Film & Televisie Academie heb ik zestien jaar in de filmindustrie gewerkt aan vele nationale en internationale producties.

 

In het jaar 2000 heb ik me als cross [X]media regisseur en producent gespecialiseerd in het breed en geïntegreerd inzetten van [nieuwe] media. Dit onder de naam, Paul Veld Xmedia.

Media Platoon

In 2006 heb ik Media Platoon opgericht en ontwikkel en implementeer ik media en communicatie met een partnernetwerk van ervaren multidisciplinaire specialisten. Hierbij ben ik het centrale aanspreekpunt voor zowel de klant als alle betrokken partijen. 

Media Platoon werkt voor merken, organisaties, overheden en [mkb] bedrijven zoals: TomTom, Albert Heijn, Ahold,

WE Fashion, KLM, Red Bull, Gemeente Den haag, E-bike2work, AHtogo, Mojo/Heineken Music Hall, Ter Beke food, Pentascope, Philips, Eneco Energie, Hembrug Happening Festival, Replay Fashion Italy, Provincie Noord-Holland, KPN, Schiphol Airport, Auping, Nederlandse Rode Kruis.

Ook werkt Media Platoon voor reclame-, design-, en communicatiebureaus zoals ondere andere: TBWA\NEBOKO, Red Chocolate, Fabrique [merken, design & interactie], DDB & Tribal en DST experience. 

Overstekend Wild

Media Platoon is lid van Overstekend Wild. Een tribe waarin meer dan 50 samenwerkende specialisten, bureaus en zelfstandige professionals uit het strategische, creatieve en digitale domein samenwerken. Multidisciplinaire kracht met innovatie, communicatie en waardecreatie als gezamenlijke noemer.  

 

Overstekend Wild richt zich op bedrijven, initiatieven en organisaties die relevant willen zijn voor hun stakeholders. Wij werken aan ‘transformaties van betekenis’ van organisaties en situaties. Aan nieuwe concepten voor betekenisvolle diensten en producten, en de communicatie en creatieve producties die nodig zijn om de innovaties te ontwikkelen,

te introduceren en te laten ervaren.

Binnen Overstekend Wild ben ik specialist in het vertalen van propositie en boodschap naar creatieve strategieën, communicatie en media. Tevens ben ik sparringpartner voor opdrachtgevers. Als O.W. kernlid en Business Eagle begeleid ik merken en organisaties die essenties willen raken, zoeken naar betekenis en het creëren van waarde. 

 

www.overstekend-wild.nl

paul.veld@overstekend-wild.nl